Raven Cliffs Hike

Hike

MAKKELIJK | MATIG

9.4 km
5.9 mi

In/Uit
Trail

814m Top
648m Bodem

296m Omhoog
304m Omlaag

Hond

Georgia ► NE ► Chattahoochee-Oconee National Forest

Kenmerken

Waterval ⦁ Herfst Kleuren

Samenvatting

De Raven Ciffs hike is een erg populaire wandeling, die je het best erg vroeg begin om het trail voor jezelf te hebben. Je volg een kreek met meerdere, kleinere watervallen naar een indrukwekkende rotsformatie, waar het water door een nauwe opening omlaag valt.

Omschrijving

Een tuimelende forellenstroom omzoomd door levendige groene mosplekken en overvloedige wilde bloemen en vol met prachtige, watervallen, maakt de Raven Cliff Falls hike een van de mooiste en populairste wandelroutes in Noord-Georgia.

Wandel dit pad naar een prachtige waterval die door een 12 meter hoge, torenhoge klif stroomt en de enorme rots in tweeën splijt. De wandeling klimt vanaf een grindpad en volgt Dodd Creek stroomopwaarts.

Menig zijpad leidt naar watervallen die onder het bladerdak door stromen. Wilde bloemen staan ​​langs de oevers van de kreek en strekken zich uit om zonlicht op te vangen in het bemoste, groene, weelderige bos. Vanaf de voet van de klif zie je een enorme breuk in de torenhoge granieten plaat, waar de kreek doorstroomt.

Trailhead Camping

Aan het begin van deze trailhead, biedt een camping een fantastisch basiskamp om overdag over de Raven Cliff Falls te wandelen. Het pad heeft ook veel kampeerterreinen langs de kreek voor backpackers,dat wat meer eenzaamheid biedt voor kampeerders die bereid zijn om te backpacken.

Land Manager: USFS – Chattahoochee-Oconee National Forest Office

Kan ik je helpen?

Mijn eerste bezoek aan Amerika in de 1970’s was een unieke belevenis, maar met meer lokale kennis had het nog beter geweest. Na 50 jaar ervaring in de USA, help ik je graag vrijblijvend verder via e-mail. Of lees de veel gestelde vragen..

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *